Tuinarchitect

Een tuinarchitect maakt maatwerk. Moderne tuinarchitectuur die zorgt voor een weldadige invloed op jouw leven, vier seizoenen lang. De tuin die wij voor jouw creëren is er iedere dag van het jaar en doet mee in het dagelijks leven van jouw gezin. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. In december een glaasje glühwein drinken onder het overdekte terras terwijl het haardvuur knispert? Geen gek idee toch?!

Tuinarchitect en zijn visie

Onze tuinarchitect houdt van tuinen met een strakke opzet. Je mag van hem zien dat de tuin vormgegeven is. Hij is aanhanger van de filosofie de vorm volgt de functie; de tuin moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook leefbaar!

Onze ontwerpen zijn maatwerk en goed in balans. Een strakke passende vlakverdeling wordt sfeervol aangekleed met weelderige beplanting. Gooisch Hoveniersbedrijf ontwerpt en realiseert tuinen in de regio ’t Gooi & omstreken.

Tuinarchitect of hovenier?

Een grote stap om een tuinarchitect in te schakelen? Misschien niet zo groot als je denkt! Een hovenier denkt vanuit het praktische. Een tuinarchitect denkt ook aan esthetische factoren. Je wilt toch een mooie tuin? Gooisch Hoveniersbedrijf heeft beide disciplines onder één dak. Dus jouw tuin wordt zowel esthetisch als praktisch zorgeloos gerealiseerd. Ons werkgebied omvat de regio ’t Gooi & omstreken, maar soms rijden we ook iets verder. Meer weten? Neem hier onder even contact met ons op.

Nu Gratis Offerte